Augmented Reality Educatief

Een toevoeging aan de werkelijkheid  

Door Augmented Reality wordt een digitale toevoeging aan de werkelijkheid  gekoppeld. Er wordt als ware een extra laag informatie gegeven.

Hiermee kun je een complex probleem inzichtelijker maken voor de gebruiker. Stel je voor dat je een machine moet onderhouden en dat je tijdens de werkzaamheden gemakkelijk een instructievideo kunt bekijken over het onderhoud. Of geef je werknemers een kijkje aan de binnenkant van een apparaat zonder het apparaat daadwerkelijk te openen.

Er zijn eindeloze mogelijkheden. Plan een vrijblijvende afspraak om te kijken wat er voor jullie mogelijk is.

Voorbeelden zijn alleen fysiek vertoonbaar

Voeg interactieve informatie toe aan de realiteit

Maak leren, presenteren en informeren een ware belevenis met Augmented Reality technologie. Deze innovatie methode voegt een extra dimensie toe aan de realiteit. Laat een unieke indruk achter bij je gebruiker, grijp de aandacht en bereik dat wow-effect.

Combineer analoog met digitaal

Geef een extra laag aan alledaagse objecten. Laat dingen tot leven komen en toon een verborgen virtuele wereld achter de werkelijkheid. Zo wordt een tekst een visuele ervaring, uitleg boeiend en leren een belevenis.

Toegankelijk voor iedere werknemer 

Moderne mobiele apparaten bieden ondersteuning aan Augmented Reality. Zo kan iedereen jouw AR content ervaren met zijn of haar eigen apparaat. Er zijn geen lastige accessoires nodig en het gebruik is makkelijk.