Over ons

Leer Edufant kennen

Vier gelijkgestemde jonge ondernemers kwamen samen om de wereld te veranderen. Edufant is ontstaan door onze liefde voor educatie & informeren in combinatie met technologische ontwikkeling.

Ons verhaal

Edufant is begonnen omdat wij geloven in een betere overdracht van kennis en informatie.

 

De wereld is bezig met digitaliseren. Maar wat is nou de beste manier van beleven en ervaren. Waarom is dit überhaupt belangrijk? Onze specialismes zijn gericht op de overdracht van kennis en informatie in een speelse, maar professionele, setting. Dit zijn voor ons de kernwaarden van een goede digitale omgeving.

Laat je verassen door de kracht van Virtual – en Augmented Reality. Beleef de immersie zelf en ervaar het gemak en de kracht van onze producten.

Team

Met wie werken wij

Jeffrey Kluijtmans

Co-Founder | CEO | CTO

Jeffrey specialiseert zich op concept-ontwikkeling en realisatie. Door zijn doortastende en sociale persoonlijkheid creëert hij voor elk probleem een oplossing.

Toby van Ooijen

Co-Founder | CDO

Toby verliest zich graag in het ontwerpen van de visuele werelden voor onze klanten. Voor elk probleem bedenkt hij een visuele oplossing die de test des tijds doorstaat.

Joris Janssen

Co-Founder | Medical Lead 

Joris zijn kracht ligt in de combinatie tussen creatief vermogen en medische kennis. De perfecte op maat gemaakte oplossing vinden voor een medische klant is voor Joris geen probleem. 

Karel Nemecek

Co-Founder | Production lead

Karel’s kijk op de business wereld helpt de klant met het verkrijgen van de ideale oplossing. Zijn internationale blik zorgt ervoor dat elk bedrijf precies krijgt wat hij nodig heeft.