Virtual Reality Actie

GRATIS VIRTUAL REALITY VOOR HET OPLEIDEN VAN PERSONEEL

Veel ondernemers zullen in deze tijd een hogere werkdruk ervaren of het roer zelfs helemaal omgooien. Hierdoor zullen nieuwe werknemers moeten worden aangenomen en opgeleid.

Door socialdistancing zal het moeilijk zijn deze trainingen effectief en veilig uit te voeren. Edufant wilt deze ondernemers een hart onder de riem steken met 2 minuten gratis training, ter waarde van €2000,- in virtualreality voor hún bedrijf.

Deze trainingen zijn op afstand of op locatie te gebruiken met een normale smartphone en een voordelige VR-bril. Omdat jullie gezondheid voor ons ook belangrijk is, zullen tijdens de productie de huidige veiligheidsvoorschriften worden nageleefd. Daarnaast zijn de trainingen in Virtual Reality eindeloos inzetbaar bij het opleiden of bijscholen van nieuw personeel.

Deze actie is volledig vrijblijvend en zal kosteloos gebruikt kunnen worden door jullie als bedrijf. Het enige wat wij dan van jullie vragen is dat jullie een post op social media delen over de samenwerking met Edufant. Interesse? Vraag direct een vrijblijvend gesprek aan!

Gratis Virtual Reality actie aanvragen

Actie:

%

Meer kennisretentie

%

Gemiddelde kostenbesparing

%

Minder tijd kwijt aan opleiden

%

Meer aandacht

Wat is een Virtual Reality video?

 

Ervaar de toevoeving van Virtual Reality zelf in de onderstaande video. De beste beleving ervaar je met een VR bil. 

Je kunt in de video met je muis klikken en slepen om rond te kijken. Heb je een VR bril, dan kun je deze gebruiken om rond te kijken.